Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Yaşlı kadının dramı yürek burkuyor

-

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde,karın bölgesinde göbek fıtığı yüzünden 10 kilogram kitle oluşan yaşlı kadının dramı yürek burkuyor.

Yaşlı kadının dramı yürek burkuyor

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde,karın bölgesinde göbek fıtığı yüzünden 10 kilogram kitle oluşan yaşlı kadının dramı yürek burkuyor.

İlçeye bağlı Narlıkışla köyünde yaşayan 60 yaşında ki Hürü Yumuşak’ın 6 yıl önce karın bölgesinde ufak bir kitle oluştu. Ağrılardan dolayı hastaneye giden kadına göbek fıtığı teşhisi konuldu ve Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinde ameliyat olması gerektiği söylendi. Maddi sıkıntılardan dolayı hastaneye hiç gidemeyen Hürü Yumuşak’ın karnında ki kitle yıllar içerisinde büyüdü. Karnında şu anda yaklaşık 10 Kilogram kitle ile dolaşan Hürü Yumuşak birkaç ay önce ağrılardan duramayınca Balcalı Hastanesine gitti. Burada yapılan muayene ve teşhisin ardından doktorlar yaşlı kadına ameliyat olmak için çok geç kalınmış dedi. Tekrar başka bir hastaneye gitmek için maddi durumlarının elvermediğini belirten Hürü Yumuşak “ Şu anda evde ölümü bekliyorum. Başka da yapacağım bir şey yok. Eşimin gözleri kör. Çalışmıyor zaten. Bir çocuğum var 11 yaşında ona bile bakamıyoruz. Okula gidiyor. Komşularımızın yardımıyla hayatımızı sürdürüyoruz. Ölümü beklemekten başka çarem de yok” şeklinde konuştu.Hürü Yumuşak’ın eşi Hüseyin Yumuşak ise eşinin ameliyat olsa bile çok riskli bir ameliyat olduğunu söyleyerek “ Napalım bir yere gidemiyoruz. Benim gözlerim görmüyor. Çalışamıyorum da . Evde öylece ölümü bekliyoruz. Eğer bir imkanı varsa ben Allah rızası için yetkililerden yardım bekliyorum” şeklinde konuştu.

Haber: Selçuk Savran

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları