Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Yıldız'dan Genç Kızı Kurtaran Ali'ye Teşekkür!

-

Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, nehre atlayarak intihara kalkışan genç kızı kurtaran Suriyeli Ali ile babasını makamında kabul etti.

Yıldız'dan Genç Kızı Kurtaran Ali'ye Teşekkür!

Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, nehre atlayarak intihara kalkışan genç kızı kurtaran Suriyeli Ali ile babasını makamında kabul etti. Yıldız, "Çok güvez evlat yetiştirmişsiniz" diyerek Abdullah Alu'yu tebrik etti.

Geçtiğimiz günlerde köprüden Seyhan Nehri'ne atlayarak intihar teşebbüsünde bulunan genç kızı kurtaran Suriye uyruklu Ali Alu ile babası Abdullah Alu, Emniyet Müdürü Selami Yıldız'ı ziyaret etti.

"Herkesin vicdanı kendi polisidir" diyen Yıldız, "Polis ancak vicdanı olmayanların karşısındadır. Ali kardeşimiz vicdanını ortaya koyarak hayatını da riske ederek o genç kızımızı da kurtardı, kendisine teşekkür ediyorum. Onlar Suriyeli Muhacir kardeşlerimiz aynı zamanda Çobanbey Türkmenlerinden, Abdullah beye böyle bir evlat yetiştirdiği için teşekkür ederim. Her zaman kapım açık, çok güzel bir evlat yetiştirmişsiniz. Maşallah tebrik ederim. Allah razı olsun" dedi. - ADANA

 

 

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları