Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Zorkun Yaylası'nın Yolları Asfaltlandı

-

Türkiye'nin en büyük yaylalarından biri olan Zorkun'a, Osmaniye Belediyesi'nin hizmetleri artarak devam ediyor.

Zorkun Yaylası'nın Yolları Asfaltlandı

Türkiye'nin en büyük yaylalarından biri olan Zorkun'a, Osmaniye Belediyesi'nin hizmetleri artarak devam ediyor. Yaylada, yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları yapılıyor.

Zorkun Yaylası'nı yeni sezona hazırladıklarını söyleyen Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, ikinci dönemde de imkanlar doğrultusunda, hizmetlerin genişletilerek devam edeceği bilgisini verdi.

YOLLAR ASFALTLANIYOR

Zorkun Yaylası'nda bir süredir devam eden asfaltlama çalışmaları tamamlandı. Özellikle Anten Tepe ismiyle bilinen yolun asfaltlanmasına sevinen yayla sakinleri, "Yaylaya geliyorduk, ancak tozun toprağın içerisinde kalıyorduk. Yolumuz yapılıyor. Çok büyük bir çalışma. Belediye Başkanımız Sayın Kadir Kara'ya ve ekibine çok teşekkür ederiz." diyerek memnuniyetlerini dile getiriyor.

DÖRDÜNCÜ SU KUYUSU GELİYOR

Öte yandan, yaylada yıllardır yaşanan su sıkıntısını çözmek için Osmaniye Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından açılan su kuyularına bu yıl dördüncüsü ekleniyor. Son yıllardaki kuraklıklardan dolayı Zorkun ve çevre yaylalarda ikamet eden vatandaşların susuz kalmamaları için, dördüncü su kuyusu çalışmaları Kuyucak mevkiinde başladı.

Daha önce kuyuların olduğu Eriğin Sekisi ve Şenlik Tepesi mevkilerine 200 tonluk su depolar yapıldığını ifade eden Başkan Kara, şimdi ise Büyük Küreci Küçük Karanlık Dere mevkiine 400 tonluk su deposu yapacaklarını söyledi.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları